برگزاری مرحله دوم آزمون عملی رشته تربیت بدنی در دانشگاه شهید باهنر کرمان

مرحله دوم آزمون عملی داوطلبان ورودی آزمون سراسری رشته تربیت بدنی روزهای چهارشنبه 26 مرداد ماه تا شنبه 29 مرداد ماه 1401 در سالن چند منظوره دانشکده تربیت بدنی دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر مریم احتشام زاده معاون آموزشی وتحصیلات تکمیلی دانشگاه گفت: مرحله دوم آزمون عملی داوطلبان ورودی رشته تربیت بدنی برای دواطلبین که به دلیل بیمار کرونا در آزمون مرحله اول شرکت نکردند در 12 حوزه سراسر کشور برگزار خواهد شد.
وی افزود: در این مرحله داوطلبان جا مانده استان‌های کرمان وسیستان و بلوچستان طی چهار روز در روزهای 26 تا 29 مرداد ماه در سالن چند منظوره دانشگاه شهید باهنر کرمان به رقابت می‌پردازند.

دکتر کورش قهرمان تبریزی رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه با اشاره به حضور تعداد2876 داوطلب در مرحله دوم آزمون خاطرنشان کرد: 1269 نفر داوطلب پسر روزهای 26 و 27 مردادماه و 1607 نفر داوطلب دختر روزهای 28 و 29 مردادماه با هم رقابت می‌کنند.

رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تصریح کرد: برای برگزاری این آزمون یک کادر اجرایی 110 نفره در 5 ایستگاه، طی چهار روز برای غربالگری درقسمت ورودی، تطبیق مدارک، معاینات پزشکی، ساختار بدنی، نمایش فیلم، آزمون عملی در کمیته‌های (ارزیابی اسکلت عضلانی، پزشکی، کنترل مدارک، رابطین، مالی) مستقر هستند و در سالن چند منظوره دانشکده تربیت بدنی دانشگاه شهید باهنر کرمان و برای هرچه بهتر برگزارشدن این آزمون فعالیت می‌کنند.