انتشار سومین شماره ژورنال انگلیسی زبان حوزه تخصصی مدیریت ورزشی

سومین شماره از ژورنال
"Journal of New Studies in Sport Management"
به عنوان اولین ژورنال انگلیسی زبان در حوزه تخصصی مدیریت ورزشی در کشور توسط دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهید باهنر کرمان و با حمایت انجمن علمی مدیریت ورزشی ایران منتشر شد. این ژورنال با هدف بین المللی سازی یافته های مدیریت ورزشی و در راستای تقویت ارتباطات علمی و پژوهشی پژوهشگران مدیریت ورزشی داخل کشور با جامعه علمی خارج از کشور راه‌اندازی و  منتشر شده است.
بدینوسیله از پژوهشگران حوزه مدیریت ورزشی و حوزه های میان رشته ای مرتبط جهت ارسال یافته های پژوهشی خود در زمینه های مدیریت ورزشی دعوت به همکاری می گردد.
پروانه این مجله با شماره ۸۶۵۰۱ توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده و در حال حاضر در پایگاه های علمی بین المللی Cite Factor، google scholar و پایگاه های علمی داخلی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (Ricest)، نورمگز، سیویلیکا و مگیران نمایه می باشد.
تمامی مقالات منتشر شده در مجله دارای شناسه DOI می باشند.
ISSN: 2717-4069

آدرس وبسایت ژورنال: